Vítejte v Orient Coffee: Poznejte náš tým!

Vítejte v Orient Coffee, místě, kde se rozvíjí láska k kávě. Tento útulný koutek plný vůní pražených kávových zrn vám představuje jádro našeho týmu, lidi, kteří zde s vášní a oddaností každý den tvoří nezapomenutelné zážitky pro naše zákazníky.

V čele našeho týmu je Goran, náš kapitán, zakladatel a majitel Orient Coffee. Nyní se sám stará o výběr kvalitních zrn a samozřejmě o jejich pražení. Goran je také váženým členem České barmanské asociace (CBA), kde se podílí na vzdělávání studentů hotelových škol po celé České republice. Jeho láska k kávě a smysl pro detail z něj dělají skutečného mistra ve svém oboru.

Káťa, Anička a Lucka jsou dalšími klíčovými členy našeho týmu, starají se totiž o chod naší kavárny. Společně vytvářejí jedinečné kávové recepty, milují pečení dortů, a pokud jde o akce, organizují ty nejlepší, které přinášejí úžasnou atmosféru a sdílení lásky k kávě - škoda jen, že ta kavárna není větší.

Pokud navštívíte náš kávový obchůdek na náměstí Republiky, setkáte se s Ksenijí nebo Verunkou. Tyto dvě dámy mají dokonalé znalosti o kávě a vždy vám rády poradí s výběrem té pravé kávy na doma nebo s jakýmkoli příslušenstvím. Nechte se inspirovat jejich nadšením a objevte nové chutě a aroma kávy.

A nemohli bychom zapomenout na naše brigádníky, nezbytnou součást našeho týmu. Pracují s námi ruku v ruce, pomáhají nám to vše stíhat a pomáhají nám vytvářet tu pravou atmosféru v Orient Coffee.

Tak toto je náš tým. Skupina lidí, kteří dělají Orient Coffee tím, čím skutečně je - místem plným vášně, kreativity a lásky ke kávě. Jsme tady pro vás, abychom poskytli to nejlepší, co káva nabízí.

Protože v Orient Coffee, jste nejen naším zákazníkem, jste součástí naší kávové rodiny!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz