Vítejte v Orient Coffee: Příběh o naší vášni pro kávu

Káva. Tajemná tekutina, která nás provází každým dnem, od rozespalých ranních chvil až po večerní setkání s přáteli. Káva je více než jen nápoj, je to celý svět plný vůní, chutí a příběhů. Jedním z takových příběhů je i ten náš, příběh pražírny kávy v Plzni.

Náš příběh začal před více než dvaceti lety, kdy se Goran Jozić, původem z Bosny, rozhodl založit vlastní pražírnu kávy. Goran, milovník kávy a cestovatel, byl zklamán kávovou kulturou v Česku. Z jeho zklamání však vzešla vize - vytvořit místo, kde by káva nebyla jen rychlým nápojem na probuzení, ale kde by lidé mohli poznat její pravou tvář.

V roce 2002 se Goranův sen stal skutečností. V prostoru, kde dnes sídlí naše kavárna, se začaly točit první zrnka kávy na pražící peci. Káva se zde nejen pražila, ale také pilo, prodávalo a hlavně - milovalo. Každé zrno bylo pečlivě ošetřeno, aby z něj vytryskl ten nejlepší možný výsledek - šálka dokonalé kávy.

Naše pražírna se postupem času rozrostla. Díky vaší věrnosti jsme mohli rozšířit naši kavárnu a vybudovat prodejnu kávy a příslušenství. Ale přestože se naše pražírna zvětšila, naše láska k kávě zůstala stejně silná.

V naší pražírně kávy v Plzni se snažíme přinést vám tu nejlepší kávu, kterou dokážeme vytvořit. Od výběru zrn, přes pražení, až po finální šálku kávy, vše máme pod kontrolou. Naše káva je výsledkem mnohaleté práce, vášně a odhodlání.

Co nás odlišuje od ostatních je náš přístup k výrobě kávy. Nechceme vám jen prodat kávu, chceme vám předat kousek našeho příběhu, naši vášeň pro kávu. Káva pro nás není jen nápoj, je to způsob života.

Vítejte v naší pražírně, kde každý den píšeme další kapitolu našeho příběhu. Příběhu plného vůní, chutí a hlavně lásky k té nejlepší kávě.

 

Jsme Plzeňská pražírna kávy a těšíme se na vás!

 


Váš Goran Jozić a jeho tým. Snímek obrazovky 2023-10-06 v 13.37.55

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz