Pohodový dárek pro zaměstnance

V Orient Coffee chápeme, že spokojenost zaměstnanců je ve firmě na prvním místě. Z vlastní zkušenosti navíc moc dobře víme, že dobrá káva může být tím správným nástrojem, který podpoří nejen produktivitu, kreativitu, ale hlavně pohodovou pracovní atmosféru.

Proto jsme se rozhodli nabídnout personalizované kávové balíčky, které mohou využít firmy, menší i větší podniky, ale i kdokoliv další, odhodlaný rozdávat kolem sebe kávové radosti ve velkém.

Během Vánoc se všichni těšíme na momenty klidu a odpočinku a náš Vánoční speciál je jako stvořený pro tyto chvíle. Představuje dokonalou kombinaci chuti a vůně, která přinese radost i sváteční pohodu každému, kdo ji ochutná.

Vánoční speciál nabízíme je jako samostatné kávové balíčky, nebo jako součást většího dárkového balíčku pro různé přípravy kávy.

Samostatné pytlíčky i větší dárkové kazety je samozřejmě možno kombinovat z jakékoli kávy z naší nabídky. Vyzkoušejte třeba směs Ritual, kávu s hořkou, čokoládovou chutí, namíchanou speciálně pro domácí automatické kávovary, naši směs Exclusive, aromatickou směs arabik s ovocnými tóny, nebo třeba bio arabiku Peru s jemnou aciditou, vhodnou na filtr i další domácí přípravy. 

Nabízíme také možnost přidání personalizovaných etiket, přebalů nebo samolepek, abychom zajistili, že váš dárek bude opravdu jedinečný a na míru udělaný. 

 

Další možností jsou naše balíčky kávy různých gramáží, které můžeme připravit dle vašich přání. Nabízíme balení kávy o hmotnosti 150g, 250g, 500g a 1kg, ale jsme otevřeni i jiným možnostem dle vašich požadavků. Je naší prioritou, aby byli vaši klienti a zaměstnanci spokojení a užili si skvělou, kvalitní kávu.

Cena našich balíčků se odvíjí od množství a rádi vám poskytneme bližší informace přes e-mail. Nebo se za námi rovnou zastavte v naší kavárně a obchůdku na plzeňském náměstí, kde se můžeme domluvit na ideálním řešení pro vaše potřeby přímo nad šálkem naší dobré kávy.

V Orient Coffee se nám daří díky našim klientům a jsme hrdí na to, že můžeme poskytnout něco navíc. Naše personalizované kávové balíčky jsou naším způsobem, jak říct děkuji za vaši podporu a důvěru. Dárky pro zaměstnance i klienty nejsou jen o ocenění, ale také o budování silných a trvalých vztahů. S naší kávou můžete ukázat, že si vážíte každého jednotlivce ve vašem týmu a že jste vděční za jejich tvrdou práci a odhodlání.

Těšíme se na spolupráci s vámi a na to, jak můžeme přispět k vaší firemní kultuře a hodnotám prostřednictvím našich kávových balíčků.

Tým Orient Coffee

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz